CakePHP

Gevulde kalfsfilet met geitenkaas, honing en mosterd

Recept voor 4 personen
4 kalfsfilet lapjes à 175 gram
4 el zure room
12 plakjes ontbijtspek
1 el grove mosterd
4 eetlepels honing
400g verse geitenkaas
4 dl rode wijn
peper & zout
boter
olijfolie

Bereiding
Kruid de geplette filetlapjes met peper. Bak ze aan één kant in olie en boter even aan. Leg drie plakjes ontbijtspek dakpansgewijs over elkaar. Leg het filetlapje erop met de gebakken kant naar boven. Vul de schnitzel met de geitenkaas en honing. Rol op en zet ze vast met een prikker. Filets in een ovenschaal doen en leg er gebrokkelde geitenkaas op. Laat ze op 160 ºC in ± 10 minuten garen. Blus het bakvet uit de pan af met rode wijn en laat het inkoken. Voeg de zure room en mosterd toe. Breng het op smaak met peper en zout. Het mag niet meer koken.
recept: Ducks Cookery

Ingredienten

Geitenkaas Honing Rund